Herinneringen in glas

Het is heel eervol om persoonlijke aandenkens in glas te mogen maken. Een aantal voorbeelden mag ik met jullie delen.

In deze vlinders is crematie-as verwerkt:

Babyvoetjes en handafdrukken van de 4 kinderen uit 1 gezin:

Enkele bevriende hondeneigenaren waren zo aardig om me hun golden retriever en sint bernhard ’te lenen’ voor deze projecten, waarvoor dank! We hebben samen een afdruk in klei gemaakt van een voorpoot, deze heb ik omgezet naar een afdruk in glas. De kleine afdruk is van mijn overleden kat, hiervoor heb ik de gipsafdruk gemaakt door het dierencrematorium als basis gebruikt en omgezet naar de afdruk glas. Een mooi blijvend aandenken dat een ereplekje in mijn huis heeft.

Ben je op zoek naar meer informatie, bel gerust of neem contact op via nensglaskunst@gmail.com of een berichtje via Facebook of Instagram.